Vi har stilt alle trenerne i Eliteserien de samme spørsmålene før seriestart. Hver dag frem til seriestart 6. april presenterer vi to trenere. Slik svarer Lillestrøms Runar Kristinsson.

− Hva er det beste med å være trener i Eliteserien?

− Jeg får jobbe med et godt støtteapparat, fine fasiliteter og spillere på et høyere nivå. Det er fantastisk å være en del av det miljøet.

− Hva er det verste med å være trener i Eliteserien?

− Ingenting, dette er drømmejobben. Det er bare 16 som får sjansen. Det er press på oss, noe det også skal være. Jeg tror mange ønsker denne jobben som jeg har – som for meg er den beste jobben i hele verden.

− Hvilken motspiller ville du helst hatt i Lillestrøm?

− Et vanskelig spørsmål, jeg har ikke så god oversikt over alle spillerne. Jeg kunne likevel tenkt meg Indridi Sigurdsson. Han er kjent i LSK-miljøet og vet hva ting dreier seg om. Han får frem det vi vil ha og har en fin kobling med fansen.

− Hvilken Lillestrøm-spiller bør vi holde et ekstra øye med i år?

− Fredrik Krogstad. Han har gode ferdigheter, et godt blikk og bra teknikk. En veldig ung spiller som holder godt på ballen. Jeg håper å frem en av de yngre guttene.

Indridi Sigurdsson (midten) spilte tidligere i LSK. Trener Kristinsson ville gjerne hatt han tilbake i klubben. Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad

− Hvem blir toppscorer i år?

− Jeg har ingen anelse. Oliver Occean, kanskje?

− Hvordan går det med Lillestrøm?

− Jeg tror det går bra, men hva bra betyr, det får vi vente med å se.

− Hvem vinner Eliteserien?

− Rosenborg. Jeg tror det blir vanskelig for Molde å fortsette trenden de er i. Rosenborg hadde veldig bra stigning i fjor. De var det klart beste laget de siste 10-12 kampene. Jeg tror de kommer til å bli sterke i år.

− Hvem rykker ned?

− Ingen kommentar.