Gjestenes Craig Gardner berget ett poeng med et nydelig frisparkmål etter 50 minutters spill.

Resultatet gjør at de jaktende storlagene kan knappe inn på Leicesters forsprang onsdag.

Leicester leder den engelske eliteserien med 57 poeng, mens tabelltoer Tottenham har 54. Spurs har imidlertid en kamp mindre spilt. Tabelltreer Arsenal har 51 poeng, men også Arsène Wenger og co. har en kamp til gode på serielederen.

Mer om kveldens runde:

– Vi burde ha vunnet denne kampen. West Bromwich hadde bare et par skudd på mål, men de fikk uttelling. Vi må bare prøve å vinne igjen til helgen. Vi har troen, sa Leicester-spiller Andy King etter kampslutt, ifølgeBBC.

– Jeg er fornøyd med spillernes prestasjon. De spilte så bra, og de fikk ikke panikk på 0-1. Av og til vil ballen bare ikke inn. Vi gir aldri opp, vi skal fortsette å kjempe, sa manager Claudio Ranieri.

Tidlig baklengs

Gjestene fra Birmingham fikk en drømmestart mot «The Foxes» tirsdag. José Salomón Rondón ble spilt fri i god posisjon etter 11 minutter, ristet av seg Leicester-stopper Robert Huth, og sendte ballen i mål via Leicester-keeper Kasper Schmeichel.

Leicester presset West Brom bakover i banen etter 0-1-målet, og etter en drøy halvtime fikk laget uttelling. Daniel Drinkwater mottok ballen utenfor boksen etter en corner, og midtbanemannen løsnet skudd. Forsøket gikk via West Brom-forsvarer Jonas Olsson og inn i nettmaskene.

Like før pausesignalet kunne vertene juble for 2-1. Riyad Mahrez flikket på lekkert vis ballen til Andy King inne i West Brom-boksen. King avsluttet sikkert i lengste hjørne.

Riyad Mahrez bidro med målgivende mot West Bromwich, men det holdt bare til 2-2 for Mahrez og Leicester.

Hjemmelagets ledelse kunne ha vært enda større til pause. Både Marc Albrighton og Shinji Okazaki kom til store sjanser i løpet av omgangen, men uten å få ballen i mål.

Perlescoring

Etter hvilen ble det kun én scoring. Den sto gjestenes Craig Gardner for. Engelskmannen curlet på utsøkt vis ballen i mål på et frispark fra distanse.

Etter utligningen kjempet bortelaget for livet. Leicester presset på for ny scoring, og Ranieris mannskap nærmet seg mot slutten. West Bromwich holdt imidlertid unna. Innbytter Leonardo Ulloa fikk en stor mulighet på overtid av overtiden, men bommet fra kort hold. Dermed endte oppgjøret 2-2. (©NTB)