Statistikksenter Ligue 1

Daniel Braaten scoret det første målet og spilte en meget god kamp da Toulouse tok med seg alle poengene hjem etter 2-1-seier. Toulouse topper tabellen i fransk 1. divisjon etter to serierunder. Nordmannen scoret også i første serierunde da laget slo Brest.

Mot Bordeaux spilte nordmannen på topp i gjestenes 4-3-3-formasjon og ble på overtid i første omgang spilt gjennom av Moussa Sissoko. Alene med keeper scoret han kaldt.

Jaroslav Plasil utlignet for hjemmelaget tidlig i annen omgang, men Etienne Didot avgjorde kampen for Toulouse i det 81. minutt. Braaten løp seg helt tom og satte hjemmeforsvaret på mange prøver.

Drillo prøvde å hente Braaten inn i landslagstroppen mot Frankrike da det viste seg at John Carew slet med vonde knær, men fikk ham ikke til Norge i tide.

Caen har i likhet med Toulouse innledet med to strake seirer. Søndag ble det 3-2 over Lyon etter vinnermål av Ismaila N’Diaye.

For de store lagene har sesongen startet dårlig. Lyon har ett poeng, mens Bordeaux og tittelforsvarer Marseille er poengløse.