— Vi skal gå ut på banen med identiteten vi har bygd opp i den tiden Per-Mathias Høgmo har vært landslagssjef, og vi skal stole på at vi er gode nok, selv om det er en tøff bortekamp, sier han til NTB.

På vei til landslagssamlingen i Sør-Spania dro Celtic-spilleren og kameraten Anders Konradsen innom Barcelona og overvar søndagens El Clásico, der Kroatias midtbanestjerner Ivan Rakitic og Luka Modric spilte for hvert sitt lag før de sammen tok fly hjem til landslagssamling.

— Kroatia har veldig gode spillere, spesielt Modric. Men jeg tenker at de får hete hva de vil. Vi er et lag jeg har ståltro på. Uansett hvem vi spiller mot så skal vi gå ut og få et godt resultat, sier Johansen.

Han er i ferd med å gjøre en meget god sesong i Celtic og kan oppleve å vinne tre titler. Ligacupen er allerede i havn, mens serie og cup kan følge.

— Herregud, jeg skal ikke klage, verken for min eller lagets del. Det er lang vei igjen til «the treble», men vi må bare fortsette å levere gode prestasjoner, så får vi telle opp til slutt, sier han. (©NTB)