Molde ønsket å vise publikummet i byen at hjemmetapet mot Haugesund var et engangstilfelle. Det klarte moldenserne ikke. Bodø/Glimt fortsatt storformen og tok sin fjerde seier på rad.

Tor Ole Skulleruds elleve utvalgte hang ikke med etter 21 minutter. Fitim Azemi beveget seg framover i banen med ballen. På høyresiden kom backen Zarek Valentin i kjempefart. Azemi la en nydelig stikker mellom Molde-forsvaret til amerikaneren, som var iskald alene med Ethan Horvath og laget 1-0. Etter 36 minutter ble det sendt ut nye sjokkbølger i Molde. Morten Konradsen fikk gå og gå med ballen. Midtbanespilleren trakk seg innover og banket til fra 18 meter. Horvath fikk bare fingertuppene på ballen.

Martin Linnes gjorde situasjonen bedre da han scoret to minutter før pause. Backen fikk ballen ved 16-meterstreken og fikk avsluttet upresset til 1-2. Molde forbedret seg ikke særlig det første kvarteret i annen omgang. Da gjorde Skullerud grep og byttet ut Mattias Moström og Tommy Høiland med ungguttene Eirik Hestad og Sander Svendsen. (©NTB)