— Jeg kan bekrefte at vi møtes hos Riksmekleren klokken 13, forteller kommunikasjonssjef Arve Sigmundstad i Parat til Aftenposten.

Det er ifølge leder for pilotene i Norwegian Halvor Vatnar ikke satt noen tidsfrist hos Riksmekleren.

– Vi mener det er på tide å finne løsninger på konflikten både med tanke på alle passasjerene som ikke kommer dit de skal og vi forventer å kunne diskutere de viktigste spørsmålene som så langt i konflikten ikke har vært oppe til reelle drøftelser, sier Vatnar i en pressemelding.

Ifølge NTB er det foreløpig kun snakk om samtaler for å sondere om det er grunnlag for formelt å gjennoppta meklingen mellom partene.

Tidligere fredag meldte også Norwegian om møter mellom partene.

– Det jeg vet, er at det skal være møter i dag, men innholdet i de møtene har jeg ikke kjennskap til, sier Sandaker-Nielsen NRK.

Flygerne i Norwegian Air Norway har streiket siden lørdag. Fra onsdag av har så godt som alle innenriksflyginger i Skandinavia vært innstilt.

Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud har tatt selvkritikk for sin ordbruk.

– Vi tar selvkritikk for ordbruken i det siste. På samme måte som den andre parten må vi tenke at ting kunne vært gjort annerledes. Det viktige nå er å komme seg til forhandlingsbordet, sier Parat-lederen, sier han til NRK.