sz4fa690.jpg

Molde — Legia Warsawa 1-1:

AKER STADION (rbnett): Molde-manager Ole Gunnar Solskjær var tydelig frustrert over dommerens innsats i onsdagens kamp på Aker stadion. Greske Anastasios Kakos ga Fredrik Gulbrandsen marsjordre etter 74 minutter, til sterke reaksjoner fra publikum, medspillere og - ikke minst - manageren.

Debutanten slo ut med armen etter å ha blitt feilaktig avblåst for offside, og dette mente dommeren kvalifiserte til kveldens andre gule kort. Solskjær oppsøkte Kakos etter kampslutt og fortalte ham nettopp hva han mente om situasjonen.

- Det røde kortet var helt uforståelig. Dommeren mente det var mangel på respekt av Gulbrandsen da han reagerte. Jeg synes det var mer mangel på respekt da Saganowski handset i 1. omgang , sier en frustrert Solskjær på pressekonferansen på Aker stadion.

Hyller laget

MFKs manager hadde bare lovord å si om onsdagens debutant på Aker stadion. Legia virket overhodet ikke forberedt på Gulbrandsens voldsomme fart, som gang på gang bidro til farligheter for MFK.

— Han spilte en fantastisk kamp, og er akkurat det vi har letet etter. Han kommer til å bli SÅ god for oss, og det var veldig kjekt å se ham de minuttene han spilte, sier Solskjær.

De første 45 minuttene på Aker stadion var det bare ett lag på banen. MFK skapte enorme sjanser, og kunne ledet med mange mål da lagene gikk i garderoben. Innsatsen fikk Solskjær til å dra frem store ord.

— Prestasjonen de første 45 minuttene er det beste vi har gjort under min ledelse. Vi kunne ledet med tre-fire mål til pause, sier Solskjær.

— Brukbar mulighet

Selv om 1-1 er et vrient utgangspunkt foran returen,er MFKs manager positiv når han vurderer mulighetene for avansement.

— Vi har en brukbar sjanse. Vi er et godt organisert lag som kan dra dit og både holde på ballen og kontre. Vi hadde et dårligere utgangspunkt mot Basel i fjor, sier han.

Vi fulgte kampen direkte her