ÅRÅSEN: Gjestene hadde de helt klart største målsjansene, men også hjemmelaget produserte en del da Lillestrøm og Aalesund spilte 1-1 på Åråsen.

— Det var en sjanserik kamp for begge lag, og begge kunne vunnet. Men spilleovertaket vårt burde gitt oss seieren. Jeg er fornøyd med spillet vårt i dag, sier Lillestrøm-trener Magnus Haglund.

Effektiv Helstad

Etter at både Palmi Rafn Palmason, Petter Vaagan Moen, Erling Knudtzon og Moryke Fofana hadde brent gode muligheter, kastet Haglund innpå spissveteranen Thorstein Helstadmed 18 minutter igjen å spille. To minutter senere hadde han sørget for 1-1. — Vi manglet litt presisjon inne i deres 16-meter i de avgjørende avslutningsforsøkene. Men heldigvis var Thorstein utrolig god til å utnytte sjansen han fikk, sier Haglund.

Scorer lite

Bjørn Helge Riise jobbet hardt mot gamleklubben sin, og ville vise at resultatet fra det motsatte oppgjøret var et engangstilfelle.

— Det var sterkt å komme tilbake i kampen igjen i dag. Jeg synes vi styrte spillet og fortjente poeng. Kampen var jevn, men vi ville vise at 7-1 fra forrige møte ikke stemmer med hva vi står for. Som i hele år skaper vi mye, men scorer lite, sier Bjørn Helge Riise, som syntes det var hyggelig å møte moderklubben igjen.