Jürgen Klopp og hans Liverpool står fortsatt uten seier i Premier League i desember etter 0-3-smellen for Watford søndag.

Nathan Aké og Odion Ighalo sørget for at et formsterkt Watford-lag ledet 2-0 allerede etter et kvarter på Vicarage Road. Like før slutt scoret Ighalo igjen, hans 12. mål i Premier League.

Med tre nye poeng feirer nyopprykkede Watford jul på en sterk 7.-plass i Premier League, to plasser foran Liverpool.

FORMSPILLER: Odion Ighalo storspilte mot Martin Skrtel og Liverpool. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB scanpix

Vunnet tre av niEtter at Jürgen Klopp ble Liverpool-manager i oktober har entusiasmen i den tradisjonsrike klubben utvilsomt nådd nye høyder.

Tapet for Watford røper imidlertid at Klopp og Liverpool har en jobb å gjøre om de skal møte de store forventningene i Beatles-byen. Laget har vunnet tre av ni kamper i Premier League under Klopps ledelse.

– Forhåpentligvis blir dette det mest skuffende øyeblikket i min tid i Liverpool, sier Klopp til Daily Mirror.

Etter kampen nektet Klopp å skylde på dommerne, selv om han mente at Watfords første mål skulle vært annullert fordi Adam Bogdan hadde begge hender på ballen

– Det var en feil av dommeren, men den største feilen gjorde vi ved måten vi reagerte på. Det var en fortjent seier til Watford, sier Klopp til BBC.

Tidlig ledelse

I oppgjøret mot Watford tok hjemmelaget en tidlig ledelse da Aké pirket inn Watfords første mål etter at Liverpool-keeper Adam Bogdan glapp ballen på et hjørnespark.

– Jeg hadde begge hender på ballen, men vi snakker om en brøkdel av et sekund. Det er ikke lett for dommeren å se. Det var en feil av meg, og jeg vil lære av det, sier Bogdan til BBC.

Etter et kvarters spill økte Ighalo til 2-0 da han slo Martin Skrtel i en duell og sendte ballen i lengste hjørne på halvspretten.

Klopp tok grep fra trenerbenken, men Liverpool maktet ikke å spille seg til de helt store sjansene etter hvilen.

Fem minutter før slutt satte Ighalo spikeren i kista og scoret sitt 12. mål i Premier League med et solid hodestøt.

(©NTB)