PORTUGAL — FRANKRIKE (0-0):

PARIS/OSLO: Cristiano Ronaldo sto foran et høydepunkt i karrieren med en EM-finale i kveld. Men kvelden tok en brå slutt for Portugals superstjerne.

Tidlig i kampen ble han taklet av Frankrikes Dimitri Payet, og fikk seg tydelig en trøkk i kneet. Etter litt behandling på sidelinjen kom han inn igjen.

SKADET I TAKLING: Ronaldo holder seg til kneet. Foto: Reuters

Men Ronaldo var tydelig preget av skaden i minuttene som fulgte. Etter et drøyt kvarter satte han seg ned på gressmatta på Stade de France og ristet på hodet. Etter å ha blitt teipet sammen og bandasjert forsøkte han i noen minutter, men så var det over.

Cristiano Ronaldo (31) kastet kapteinsbindet i bakken, satte seg ned og ble fraktet ut på båre. Fullstendig oppløst i tårer.

PÅ BÅRE: Cristiano Ronaldo gråtende ut på båre. Foto: Reuters

Les også:

— Det er trist for finalen at han måtte ut nå, sier NRK-ekspert John Carew i pausen.

— Det er trist å se disse bildene. Jeg har aldri sett ham skadet, da står han i så fall over. Det er trist for finalen og ekstremt trist for Portugal, supplerer Bengt Eriksen.

Franske supportere pep mot en tydelig skadet Ronaldo som haltet rundt på Stade de France-gresset, men da han ble båret vekk reiste publikum seg og klappet for Real Madrid-stjernen.

Kampen endte 0-0, og gikk til ekstraomganger. Etter å ha tilbrakt resten av ordinær tid i garderoben, kom Ronaldo inn på stadion med bandasje rundt kneet for å fungere som motivator for lagkameratene.

SLUTT: Her innser Cristiano Ronaldo at EM-finalen fikk en brå slutt. Foto: Reuters

Følg ekstraomgangene

!