STAVANGER: Onsdag kveld avsluttet pokerspillerne den fjerde dagen av EPT-turneringen. Over 500 spillere startet turneringen søndag, men nå er det bare 15 spillere igjen.

Jørpeland-karen Johnny Lodden storspilte hele onsdagen. Han startet dagen med 728.000 chips, men spilte seg raskt opp til over millionen.

Han fortsatte sitt gode spill og vant stort sett hver pott han var involvert i. Da spillerne tok kveld onsdag hadde Lodden snaue 2,3 millioner i chips. Det er flest av samtlige.

— Jeg spilte omtrent helt perfekt. Alt stemte 100 prosent. Jeg stolte på følelsene mine underveis, og det klaffet utrolig bra. Hele dagen var egentlig bare deilig og avslappende. Jeg kunne gjerne fortsatt å spille, sier Lodden til Aftenbladet.

Lodden er nå uansett sikret rundt 400.000 kroner i premiepenger. Men han ligger veldig godt an i forhold til førstepremien på 8,5 millioner kroner. Spillerne fortsetter torsdag før det blir finalebord fredag.

— Det blir en spennende torsdag. Jeg håper vi spiller ned til det er åtte igjen. Samtidig har jeg vært i denne situasjonen før og rotet det bort, påpeker Lodden.

Det kostet 85.000 kroner å delta i turneringen. Lodden ble nummer tre i samme turnering i 2013.