Real Madrids Cristiano Ronaldo slo tilbake mot kritikerne og leverte tre scoringer da Alavés ble slått 4-1 på utebane i La Liga lørdag.

Deyverson ga Alavés ledelsen sju minutter inn i kampen. Da virket midtstopperne til Real Madrid underlig passive. Raphaël Varane så rett og slett ut til å feilberegne innlegget.

Ronaldo utlignet på straffe ti minutter senere etter en hands av en Alavés-spiller. 33 minutter var spilt da portugiseren gjorde 2-1 på et nydelig skudd fra distanse på typisk Ronaldo-vis. I 2. omgang la Álvaro Morata på til 3-1 med seks minutter igjen å spille. Rett før full tid scoret Ronaldo sitt tredje.

Ronaldo kunne også tillate seg å bomme på et nytt straffespark ti minutter før 3-1-målet.

Tidligere lørdag endte det 1-1 mellom Sporting Gijón og Sevilla.

Real Madrid topper tabellen med 24 poeng. (©NTB)