Norwich gjorde jobben og vant sin kamp mot Watford, men det hjalp lite da nedrykksrival Sunderland knuste Everton.

Sam Allardyces menn kjørte nemlig over de blå fra Liverpool og vant 3-0. Det gjør at Sunderland har skaffet seg en luke ned til Newcastle og Norwich som blir umulig å tette i siste serierunde.

Slik ser tabellen ut for bunnlagene før 38. og siste runde:

17. plassSunderland38 poeng46-60 (mål for/mot)
18. plassNewcastle34 poeng39-64
19. plassNorwich34 poeng39-64
20. plassAston Villa17 poeng27-72

Ikke sikkert Tettey blir med ned

Alexander Tettey var en av lagets beste spillere da Norwich rykket opp fra Championship i fjor, men i år har kanarifuglene måtte klare seg lenge uten den norske midtbanespilleren. Tettey pådro seg en ankelskade i kampen mot Chelsea 1. mars og trønderen måtte opereres. Dermed var han ferdigspilt for sesongen.

30 år gamle Alexander Tettey har ett år igjen av sin kontrakt med Norwich, men han vil ikke garantere at han blir med ned til nest øverste nivå - slik han gjorde forrige gang klubben rykket ned.

– Jeg har ikke tenkt på hva som skjer om vi rykker ned. Vi har siste håp onsdag, så får vi se hvordan vi ligger an, sa Tettey til NRK før onsdagens kamper.

Forrige gang Newcastle var på nivå to i England var i 2009/10-sesongen. Den gangen rykket laget rett opp til Premier League igjen på første forsøk. Manager Rafael Benitez har tidligere bekreftet at han kan forlate klubben ved nedrykk.