Møtte Røkke: Styreleder Øystein Neerland (t.h.) i Molde Fotballklubb og styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball etter møtet på Aker stadion onsdag. Foto: KJELL LANGMYREN

KL. 18.00:STRØMSGODSET — MOLDE MOLDE (Rbnett): Kjell Inge Røkke var onsdag i møte med ledelsen i Molde Fotballklubb på Aker stadion. Ansettelsen av ny hovedtrener var ett av temaene som ble diskutert.

— Det er mange spennende prosesser i MFK for tida som mange er opptatt av. Situasjonen rundt ny trener og spillerlogistikken er blant disse, svarte styreleder Øystein Neerland da han ankom stadion.

Da var Kjell Inge Røkke allerede på plass i sin egen suite i femte etasje, sammen med Molde Fotballs styreleder Leif-Arne Langøy. Administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen deltok også på møtet.

Etter det Romsdals Budstikke erfarer har Kjell Inge Røkke de siste dagene deltatt på Kværners ledermøter på Finnøya. Han ønsket samtidig å benytte anledningen til å besøke Aker stadion.

— Det var ikke et planlagt møte med noen spesiell agenda, det var en mulighet som oppsto denne uka. Kjell Inge er en engasjert eier og vi snakket generelt om framtida, sa Øystein Neerland etter møtet.

Da Aker avsluttet sitt samarbeid med MFK for halvannet år siden forpliktet Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten seg til å støtte klubben økonomisk ut 2016. Gaven på totalt 125 millioner kroner er nå disponert slik at midlene skal vare ut sesongen 2018. Leif-Arne Langøy ønsket ikke å kommentere Røkkes tilstedeværelse på onsdagens møte eller om trenerspørsmålet var tema.

— Det bød seg en anledning for en fotballprat. Prosessen rundt ny trener går videre uavhengig av dette, sa Langøy da han forlot Aker stadion.

Røkke og Gjelsten har engasjert seg i jakten på ny hovedtrener etter Tor Ole Skullerud. Ole Gunnar Solskjær har vært Moldes førstevalg, men det er fortsatt ingenting som tyder på at den tidligere manageren er klar for et nytt prosjekt i Molde. Det skal også være flere utenlandske kandidater på lista til MFK.

Klubben avviser kontant å kommentere situasjonen før den nye treneren er klar.