Dermed feiret Movistar-laget etappeseier for tredje gang på rad.

Italienske Visconti vant også søndagens fjelletappe, mens hans spanske lagkamerat Beat Intxausti seiret tirsdag etter mandagens hviledag.

Det var ventet at sprinterne skulle gjøre opp om seieren på onsdagens relativt flate etappe, men Visconti slo til på vei over en liten topp 17 kilometer før slutt, økte forspranget i den påfølgende utforkjøringen og kom til mål 19 sekunder før sine nærmeste forfølgere.

Han tapte noe tid da han kom feil inn i en sving mot slutten. Han måtte stoppe opp og tråkke seg i gang igjen, men det ble ikke jobbet godt nok i feltet bak ham til at seieren noen gang var i fare.

Movistar innkasserte sin fjerde etappeseier i årets Giro d'Italia.

Etappen førte ikke til betydelige endringer i sammendraget. Vicenzo Nibali (Astana) beholder den rosa ledertrøya og sitt forsprang på 1.26 minutter til Cadel Evans (BMC). Rigoberto Uran (Sky) er 2.46 minutter bak på tredjeplass.

Etter onsdagens relativt udramatiske etappe, venter tre tøffe og sannsynligvis avgjørende etapper i fjellene. Det starter med en 20,6 kilometer lang bakketempoetappe torsdag.

Rittet avsluttes søndag i Brescia.

NTB