23-åringen var trolig den største overraskelsen da Egil "Drillo" Olsen tok ut sin første norske landslagstropp på elleve år 25. januar.

— Hamoud gjorde en bra sesong i Glimt og har spisskompetanse. Han er litt uferdig, men har stor fart og er veldig god en mot en defensivt , sa Drillo når han skulle beskrive den tidligere Lyn-spilleren.

— Mounir er den norske spilleren med størst potensial som høyreback, det tør jeg si, supplerte Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen.

LES OGSÅ: - 17,67 prosent kjangs for seier

Nervøs

Selv var Hamoud nervøs og spent da han troppet opp på Gardermoen i dag morges.

— Jeg gleder meg, men jeg er veldig spent, absolutt, sier Hamoud til fvn.no.

Og han er veldig usikker på hva han går til.

— Jeg skjønner ikke filosofien til Drillo helt, men han virker veldig klar på hvordan har vil ha ting, forklarer Hamoud.

- Hvordan ser du på din første test, Tyskland borte?

— Det blir utrolig tøft, og man skjelver nesten bare man hører navnet Tyskland. De har et veldig godt lag, sier Glimt-backen, som er klar på at han skal klinke til fra første sekund under treningen i Düsseldorf.

— Jeg må prøve å vise meg frem på treningene, og dersom jeg får sjansen så får jeg prøve å gjøre en god figur. Uansett så skal der bli kjempegøy å få vise seg frem på dette nivået, sier han.

- Hva kan du tilføre det norske laget?

— Jeg er en spiller med god fart, og som er god en mot en defensivt. Arbeidskapasiteten pleier også å være bra, sier 23-åringen, og legger til.

— Men vi er ikke i sesongen nå, så jeg er usikker på formen. Det føles ok, men vi får se, forklarer Hamoud, som slåss med Tromsøs Tom Høgli om høyrebackplassen onsdag.