DEBRECEN (aftenposten.no): Kari Aalvik Grimsbø møtte tirsdag kveld pressen for første gang etter at menisken slo seg vrang under åpningskampen i EM mot Romania.

Hun kom gående med to krykker, og det var ikke så mye som tydet på at det lille halmstrået av håp om mer EM-spill skal holde.

— Jeg har det greit nå. Det har vært tøft og jeg har vært lei meg, sa keeperen, som nå har ønsket lagvenninne fra Esbjerg, og erstatter på landslaget, Emily Stang Sando lykke til før hennes EM-debut mot Ukraina tirsdag kveld.

— Hun er en veldig solid keeper som har veldig mye å bidra med. Veldig tøff og aggressiv i målet, sier hun om sin Sando.

Jobbet seg tilbake etter fødsel

Hun legger ikke skjul på at skaden i kneet er en stor nedtur.

— Jeg har jobbet målrettet frem mot dette, og jeg er veldig fornøyd med jobben jeg har gjort. Jeg har vist at jeg er i god form, derfor er det ekstra bittert.

Hun ble spurt om hun hadde klart å spille med skaden, på tross av smertene.

– Nei, med de smertene jeg har nå, hadde ikke det vært noe særlig. Jeg har ikke vært borti lignende smerte, svarte keeperen.

I juni 2013 ble hun mamma for første gang. Hun har helt siden da sett frem til dette mesterskapet i Ungarn.

— Dette har vært et mål siden Sindre ble født, å komme på landslaget har vært det store. Nå er jeg her, og så føler man plutselig at alt smuldrer under beina på deg. Alt lå til rette for et godt mesterskap.