Liverpools hardt pressede manager Brendan Rodgers insisterer på at han ikke har panikk foran helgens Merseyside-derby mot Everton.

Torsdag måtte nordiren se laget sitt spille 1-1 mot sveitsiske Sion i europaligaens gruppespill. Dermed står de røde fra Anfield med kun to poeng etter like mange kamper i turneringen.

I Premier League har sesongen heller ikke gått på skinner, og Rodgers har måttet tåle tøff kritikk fra mange hold den siste tiden.

Foran søndagens byderby på Goodison Park vil presset øke ytterligere. Det vet også hovedpersonen.

— Jeg vet at mediene og journalistene vil hausse opp kampen, men vi skal forholde oss rolig, sier Rodgers.

— Jeg nyter fortsatt denne jobben, den er en voldsom utfordring. Og igjen handler det om å gjenoppbygge laget, tilføyer han.

Liverpool har bare vunnet én av sine åtte siste kamper i alle turneringer. Det er mager kost. Til torsdagens kamp hvilte Rodgers en rekke nøkkelspillere.

— Nå går vi inn i kampen mot Everton med fokus på vår egen prestasjon. Spillerne gleder seg. Jeg har ennå ikke tapt et derby, og de er alltid underholdende kamper, sier den pressede Liverpool-sjefen.

Merseyside-klubben har i øyeblikket åtte lag foran seg på tabellen. Opp til ligaleder Manchester United skiller det samtidig ikke mer enn fem poeng.

(©NTB)