Mark Hughes, Manager of Queens Park Rangers looks at his watch--------------------Marc Atkins / BPIBarclays Premier LeagueQPR v Reading04 November 2012Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

QUEENS PARK RANGERS — READING 1-1:

Nyopprykkede Reading har fått en tøff sesongåpning i Premier League, men det var nok litt som forventet for Brian McDermotts mannskap.

Hardtsatsende QPR, derimot, har litt andre forventninger på seg. Mark Hughes sliter med å få dreis på London-klubben, og heller ikke i søndagens kamp kom sesongens første seier.

Både QPR og Reading sliter dermed fortsatt under nedrykksstreken i Premier League. Bare Southampton ligger bak QPR, og lagene over streken har fått en luke til de tre nederste.

- I første omgang var vi for passive, vi klarte ikke å spille den type fotball vi ønsker. I andre omgang spilte vi mye bedre og satte press på Reading, sa Mark Hughes til Sky Sports.

- Det er et bra poeng for oss. Vi ledet, og kunne kanskje fått et mål nummer to. Det var en flott prestasjon på bortebane, sa Readings manager Brian McDermott til Sky Sports.

To scoringer

Det var tidligere QPR-spiller Kaspars Gorkss som scoret først på Loftus Road. Etter en corner i det 16. spilleminutt vant Sean Morrison duellen. Han headet i tverrliggeren, og på returen hamret Gorkss inn ledermålet forbi Júlio César i hjemmelagets mål.

Adel Taraabt viste seg frem litt for hjemmelaget før pause, men QPR ble akkompagnert av en aldri så liten pipekonsert på vei inn til garderoben.

Selv om QPR kanskje var hakket hvassere etter pause, ble det med ett mål for de blå- og hvitstripede. Djibril Cissé satte inn 1-1 på innlegg fra José Bosingwa fra høyre etter 66 minutters spill.

Mot slutten av kampen fikk både Taraabt og Cissé nye muligheter, dog uten at det ble tellende resultat. På overtid så det ut til at Reading fikk straffe etter at Adam Le Fondre gikk over ende i feltet, men spissen fikk gult kort for filming av dommer Michael Oliver. En riktig avgjørelse, kunne det se ut som.