Gjestene så ut til å gå mot en sikker seier på Mestalla etter hattricket til Messi. Slik gikk det ikke, og som så mange ganger før fikk Barcelona det tøft borte mot Valencia.

To lynkjappe reduseringer av Hélder Postiga rett før pause skapte stor spenning i annen omgang. Messi hadde flere muligheter til å gi Barcelona 4-2, men målet kom aldri.

Samtidig var det flere ganger tilløp til panikk i gjestenes forsvar. Valencia hadde blant annet et skudd i stolpen i sluttminuttene.

Messi scoret kveldens første mål etter elleve minutter. Så skulle Mestalla-publikummet få mange scoringer på kort tid tett opp til pause. Både 0-2 og 0-3 kom fra Messi på to minutter. Like etter sto Postiga overraskende for den samme prestasjonen.

Barcelona topper spansk 1. divisjon på bedre målforskjell enn Atlético Madrid, Villarreal og Real Madrid etter tre serierunder. Valencia står med sin ene seier og tre poeng i sesongstarten. (©NTB)