Budosør Judo Club stilte med fire utøvere i helgas vestlandscup, nemlig Daniel Hovrind, Elin Bjarnadottir, Simen Brunvatne og Erik Brunvatne. Dette var årets siste norgescupstevne. Totalt er det seks slike stevner, inkludert NM, som er tellende for å vinne norgescupen.

Det ble et stort stevne og Sandnes Judo er virkelig blitt drevne på å arrangere stevner. Proft gjennomført fra start til slutt. Også i år hadde man treningssamling dagen etter stevne. Gledelig var det at det også var utøvere fra England.

Daniel vant alle sine kamper med topp score, ippon, før kamptiden var over, til og med i finalen. Til tross for bytte av vektklasser og ikke deltagelse på to av norgescupstevnene, har han jobbet seg til en sammenlagtseier i U15 – 66 kg. Det er den første sammenlagtseieren fra en utøver fra Sørlandet på mange år.

Daniel på toppen av pallen som vinner av u15 -66 kg. Foto: Foto: Privat.

Elin vant raskt sine kamper på ippon, topp score. Hun sikret Budosørs andre gullmedalje i dette stevnet.

Det ble dessverre «stang ut» for far og sønn Brunvatne denne gangen og marginene var ikke helt på deres side.

Budosør har flere utøvere i stallen som man vil høre mer fra etter hvert. Vi gir honnør til våre dyktige trenere Geirmund og Lars.

Daniels medaljer som ga sammenlagtseier i årets norgescup. Foto: Foto: Privat.

Denne helgen reiser Daniel Hovrind og Simen Brunvatne til Belgia for å konkurrere og avslutter oppholdet med en treningsleir. Vi ønsker guttene lykke til!