OSLO: Michael Jackson skulle holde en serie på 50 konserter i London i sommer, høst og vinter. En million billetter ble revet bort på rekordtid. Senest for to dager siden la billettselskapet TicketMaster ut såkalte produksjonsbilletter til de første konsertene på O2 Arena. Premieren skulle vært 13. juli, men natt til fredag døde Michael Jackson.

På Jacksons norske fanside stiller medlemmene spørsmål om hva som skjer med billetter som er kjøpt til konsertene. Vil de som har kjøpt billetter til overpris få refundert bare originalprisen, eller vil det i det hele tatt bli refundert noe?

TicketMaster lover å komme med en offisiell uttalelse senere. Men for dem som tar kontakt med det britiske salgskontoret, venter følgende beskjed.

– Ticketmaster er klar over nyheter knyttet til Michael Jackson. Vi har ikke noen offisiell informasjon å gi nå. Vær så snill, ikke vent på at en kundebehandler skal ta telefonen din. De vil ikke være i stand til å gi ytterligere informasjon. Så snart vi vet noe, vil vi ta kontakt med alle som har kjøpt billett gjennom Ticketmaster.