ER: Linn Olsen (28) begynte å gråte da hennes samboer Johnny Sandåker (34) fremførte deres sang for juryen. FOTO: Roy Darvik (TV 2) Foto: Roy Darvik (TV 2)

ARENDAL: Og i kveld sang han samboerens sang foran det fryktede dommerpanelet under TV2-programmet «X-Factor» i Stavanger.Løftet ga han i bilen på vei inn til audition-runden i Stavanger. Det var samboeren Linn, også hun fra Arendal, som først luftet forslaget.

— Mens vi kjørte til Stavanger sa Linn at hvis du går videre så kan du jo gjøre meg gravid, forteller Sandåker til Dagbladet.no.

De hadde da vært sammen i ett år, og Johnny, som gjerne ville gjøre samboeren gravid, ga henne løftet.

Gråt

Sandåker er til daglig musiker, reiser mye rundt og spiller på utesteder. Under auditionen sang Johnny en tekst som samboeren har skrevet og han selv har laget melodi til. Linn stod ved siden av ham under hele fremføringen.

Ifølge Linn skal både hun og bestemoren ha begynt å gråte da de hørte sangen for første gang. Det samme gjorde hun også da samboeren begynte å synge for dommerne Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Peter Peters.

— Hun stod litt på siden av meg, men hun begynte å gråte med en gang sangen startet. Da så det ut som om både Mira og Jan Fredrik ble våte i øynene, sier Sandåker til Dagbladet.no.

Uheldigvis var ikke det nok til at han kom seg videre fra auditionen. Så gjenstår det å se om det ikke blir en baby på paret etter hvert uansett.

Farsundsjente videre

En som derimot imponerte dommerne tilstreklig var Katrine Tollisen (17) fra Farsund.

Hun fremførte sangen «Ain't no mountain high enough» og ble sendt videre av dommerpanelet.