TMZ filmet ham på vei inn på UCLA-sykehuset, men det er ikke kjent om Adnan Ghalib faktisk slapp helt inn til Britney som er tvangsinnlagt. Han nektet nemlig å si et eneste ord til sine gamle kolleger som omringet ham — men kom tomhendt ut igjen.I retten i går understreket dommeren at besøksforbudet for Britneys manager og såkalte bestevenn Sam Lutfi også innebærer at han ikke kan ha noen form for kontakt med henne - heller ikke per e-post eller telefon.

Ifølge TMZ skal Lutfi ha ringt og snakket med Britney i løpet av helgen, noe som også ble bekreftet i retten. Der kom det også fram at man ikke har fått overlevert besøksforbudordren til Lutfi - han nekter å åpne døren og ta den imot.

Britneys to verger fikk i går forlenget sitt ansvar fram til Valentindagen. Samtidig krangler man om Britney selv var mentalt i stand til å hyre seg den nye advokaten sin, Adam Streisand - for øvrig Barbaras tremenning. Dommeren sa mandag at Streisand ikke hadde noe grunnlag for å hevde at han er hennes nye advokat.

Streisand sa i går til TMZ at Britneys far Jamie Spears - som er den ene av hennes to verger - ønsker å sparke advokatfirmaet hennes, som han er på oppdrag for, fordi de har et godt forhold til Sam Lutfi. (©NTB)