daftpunk.jpg

Du kommer ikke utenom dette albumet. Den første platen til Daft Punk på åtte år er nemlig mer enn et mesterverk. Den lever sitt eget liv og skaper en helt spesiell stil.Musikken flyter. Den flyter så lett av sted. Hele veien. Åpneren "Give Life Back to Music" setter standarden. Nile Rodgers og Paul Jackson Jr. slår lette rytmer på gitarene sine. Man merker ikke at noen av låtene veldig lange, eller at man har lyttet og kost seg i over 74 minutter.

De franske herrene Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem Christo dannet Daft Punk 1 1992. På albumdebuten "Homework" i 1997 stod de fram som stilskapere innenfor dance og klubbmusikk. Fransk pop ble ikke den samme etter det med navn som Phoenix og Air. Og nå åpner Daft Punk opp for enda flere musikalske rom der de kan boltre seg med soul, disco, dance og soft pop.

Helten bak blant annet Donna Summer, Giorgio Moroder, har fått sin egen låt her. Moroder forteller sågar om sitt eget liv på "Giorgio By Moroder". Andre gjester er ulike folk som Julian Casablancas fra The Strokes, Panda Bear og Pharrell Williams. Sistnevnte er med på megahiten "Get Lucky". Men det er ikke noe poeng i å stoppe med den. Her er det nødvendig å være med alle de 74 minuttene albumet varer.