KRISTIANSAND: Klokken 23.47 torsdag kveld fikk politiet melding om en mulig knivstikking i en leilighet i Kongens gate i Kvardraturen.

– Politi og ambulanse var raskt framme. En mann fikk behandling av helsepersonell på stedet, men livet hans sto ikke til å redde. Han ble erklært død på stedet, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen klokken 01.00 natt til fredag.

Mannen befant seg inne i leiligheten da politiet kom til stedet.

SISTE: Politiet har kalt inn til pressekonferanse vedrørende drapet. Denne finner sted klokken 11.00 og du vil kunne følge den her på fvn.no.

Krimteknikere fra politiet undersøker her stedet. De satte opp et telt utenfor leilighetsbygget hvor knivstikkingen skal ha skjedd. Foto: Svela, Elling

Mann og to kvinner pågrepet

En mann ble pågrepet i nærheten av åstedet like etter hendelsen.

– Det er høyst uklart hvilken tilknytning han har til drapet. Etterforskningen vil avdekke det, sier operasjonslederen.

– Har den pågrepne fysiske skader?

– Det kan jeg ikke si noe om.

Klokken 03.37 opplyser politiet at det også er pågrepet to kvinner i saken.

– Alle tre har status som siktet i saken. De blir avhørt på politistasjonen nå i natt. De tre kan knyttes til eller i umiddelbar nærhet til drapet, og derfor er det viktig å avklare deres rolle, sier Hyberg.

Alle tre er siktet for drap og satt fremdeles i politiets varetekt fredag formiddag.

Tre personer er pågrepet og siktet etter drapet. Foto: Svela, Elling

Sikrer spor

Politiet er på stedet for å sikre spor. Klokken 01.40 ankom en krimtekniker. Kongens gate er helt sperret av i 50 meter, og det er satt opp et blått telt midt i gata.

– Verken avdøde eller pågrepnes identitet er bekreftet ennå, sier Hyberg.

I tillegg drives det taktisk etterforskning. Når avhør av den pågrepne blir gjennomført er foreløpig usikkert, men politiet har samlet inn opplysninger fra flere vitner som oppholdt seg i området da drapet skjedde.

(Saken fortsetter under bildet)

Tre personer er pågrepet etter drapet. Foto: Svela, Elling

Rolig før drapet

Flere personer som bor i leiligheter i Kongens gate har fått beskjed av politiet om at de må overnatte på hotell i natt.

Naboer forteller til Fædrelandsvennens reporter på stedet at det har vært rolig i området hele kvelden før drapet skjedde.

– Det har vært uvanlig rolig, sier en kvinne som våknet av sirener i gata.

Vet du noe om hendelsen? Kontakt oss på 03811 eller tips@fvn.no!

Saken oppdateres.

Politiet har sperret av gata og gitt flere beboere beskjed om at de må overnatte på et hotell natt til fredag. Foto: Elling Svela