Knappe uken etter at Nielsen havnet i trøbbel på byen i København, er han tilbake i varmen på Lerkendal. Noen tøffe dager er det blitt, men Rosenborg kom torsdag fram til en beslutning som begge parter lever godt med.

— For oss har det vært en veldig vanskelig, krevende og alvorlig sak. Det er viktig at beslutningen blir tatt basert på fakta og informasjon, ikke på følelser. Det er ingen grunn for oss til ikke å tro på Nicki i det han sier, og vi har kommet fram til en løsning som Nicki aksepterer, sa sportslig leder Erik Hoftun.

Løsningen innebærer blant annet at Nielsen ilegges totalt alkoholforbud i en ubestemt periode. Dessuten skal han fortsette på sinnemestringskurset han startet på i høst, og han skal også utføre sosialt arbeid.

— Det synes jeg er helt fint. Jeg har ikke noe alkoholforbruk som er høyere enn vanlig, men det er greit at jeg kan bruke tiden på noe mer konstruktivt, sa Nielsen, som naturlig nok beklaget situasjonen han har havnet i.

— Jeg ville gjerne vært dette foruten. Jeg tar det fulle og hele ansvar for det, men jeg ønsker ikke å kommentere selve hendelsen med politiet. (©NTB)