I tillegg til en norgesturné sammen med Razika fra Bergen, skal Honningbarna innom en rekke andre land våren 2015, deriblant Storbritannia, Irland, Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike Nederland, Italia og Cuba. Til sammen utgjør turnéen hele 66 konserter på drøye fire måneder.

Les også:

Les også:

— World Domination

— Vi har allltid snakket om World Domination. Vi har aldri vært så nærme. Aldri har vi spilt så mange konserter, på så kort tid, over så lange avstander. Hvordan dette skal gå er vi ikke helt sikre på. Vi krysser fingrene, sier Honningbarna i en pressemelding.

Flere av konsertene på turneen blir for ungdom under 18 år.

— U-18 konsertene er jokere. Det kan gå til helvete, i begrepets beste og verste betydning. Det er det mest uforutsigbare og det er gøy, sier Honningbarna videre i pressemeldingen.

Slik ser dataspillet til Honningbarna ut. Foto: Pressefoto

DataspillSom en introduksjon til Honningbarnas kommende album, slipper bandet fredag et dataspill på sin hjemmeside.

— Å dele ideene gjennom et spill der folk leker, blir irriterte og forbanna, er i tråd med hva Honningbarna handler om. En kan enten la seg overvelde av støyet eller komme seg på toppen av det. Helt sjøl og helt konkret, sier bandet.

I spillet spiller du om kapp med en ny låt fra Honningbarna. Hvor mye du hører, kommer an på hvor lenge du greier å unngå støyen. Kommer du fra det i god behold, får du sangen.

Honningbarnas kommende plate. «Opp de nye blanke», slippes 30. januar. Tematikken går på bombarderingen av informasjon.