— Det kjenner jeg ikke noe til, så det kan jeg ikke si noe om, sier Mjelde til Fædrelandsvennen.

Rogalands avis meldte onsdag kveld at både Start og Lillestrøm skal være ute etter den 22 år gamle midtbanespilleren Christian Landu Landu. Viking-spilleren har slitt med å få spilletid i Viking denne sesongen og skal ifølge avisen ønske seg vekk fra klubben.

— Jeg vil ikke si noe om noen spillere, sier Mjelde når Fædrelandsvennen forsøker å få ham til å si noe om spillerjakten.

Landu Landu har spilt 140 kamper for Viking og kontrakten med Rogalands-klubben går ut etter sesongen. Dermed står han for øyeblikket fritt til å forhandle med andre klubber.

Start skal være på utkikk etter forsterkninger etter at Babacar Sarr ble solgt til Sogndal og Alejandro Castro ble lånt ut til Sarpsborg 08 for resten av sesongen. Og med skadeproblemer på både Espen Hoff og Matthias Vilhjalmsson, som har vært førstevalgene på topp, har Mjelde uttalt at han ønsker å få inn en ny spiss i laget.

— Jeg er klar på hva jeg vil ha inn, og det har jeg formidlet til klubben, sa Mjelde til Fædrelandsvennen etter onsdagens trening.

Start sliter med økonomien og kan ikke kjøpe spillere. Derfor skal det i utgangspunktet kun være aktuelt å hente inn noen som kommer på lån eller på fri overgang.

— Vi har ikke midler til å kjøpe spillere. Derfor ser vi primært etter spillere som ikke vil koste noe i overgangssum eller som kan leies, sier styreleder i Start, Magne Kristiansen.