Han sier at hun har lurt alle til å tro at hun er mye bedre til å spille enn det hun egentlig er.– Jeg arbeidet nylig sammen med en kvinnelig skuespiller som, til tross for at hun har rykte på seg til å være flink, blir helt satt ut når det røde lyset blir tent, sier han til nettstedet MovieHole.net.

Rourke har i det siste spilt mot Scarlett Johansson, Olivia Munn og Gwyneth Paltrow («Iron Man 2»), Isabel Lucas og Freida Pinto («Immortals»), Emmanuelle Chriqui («13») og Winona Ryder og Amber Heard («Informers»).

Men en kvinnelig motspiller som definitivt ikke forarget Rourke var «Transformers»-stjernen Megan Fox, som han spiller mot i sin nye film «Passion Play». Rourke er sikker på at Fox vil bli en stor stjerne.

– Det var mye moro. Det var flott å jobbe sammen med Fox ... Jeg mener, bare se på henne! Og det var også moro å arbeide med noen som ikke bare er vakker og tar seg godt ut, men som også har gjort hjemmeleksen sin. Jeg tror folk vil se annerledes på henne etter denne filmen. Det var storartet å arbeide med en som Megan, sier han. (©NTB)