NANCY: Barnet er i god behold, og den unge kvinnen har tilstått de faktiske forholdene.

Kvinnen, en ung jente på 17 år, ble funnet i en leilighet i Nancy der det også oppholdt seg en annen kvinne og to menn. Alle blir avhørt av politiet.

17-åringen påsto først at babyen var hennes egen som hun hadde født en dag tidligere, men hun hadde ifølge politiet ingen tegn på å ha født nylig og innrømmet raskt at hun hadde tatt babyen fra sykehuset.

Barnet er brakt til foreldrene som straks gjenkjente den lille gutten.

Franske myndigheter satte i gang en landsomfattende jakt på en ung kvinne som kidnappet en to dager gammel baby fra en fødeavdeling i Nancy øst i Frankrike.

Kvinnen skal ha vært forkledd som en ansatt ved sykehuset da hun gikk inn på fødeavdelingen og tok med seg den nyfødte gutten Lucas sent tirsdag kveld. Hans 24 år gamle mor lå like ved siden av og sov da ugjerningen skjedde.

Myndighetene gikk raskt ut med en etterlysning på TV, radio og oppslagstavler på togstasjoner og motorveier i et forsøk på å få fatt i kvinnen. Politiet hadde opptak fra sykehusets overvåkingskameraer å bygge på, kameraer i gatene i nærheten og fra kollektivtransporten. Politiet fikk en rekke tips fra publikum om saken.