OSLO: — Jeg var nervøs, men jeg visste at jeg måtte dra på litt hvis jeg skulle få et godt bilde av Bolt til Uniteds supporteravis, sier Egil Olsen , som til daglig jobber i Fædrelandsvennens redaksjon.Foran godt over 200 fremmøtte i Oslo Rådhus kuppet kristiansanderen dagens pressekonferanse da han ba om å få overlevere en drakt til verdensstjernen Usain Bolt. Først dro Bolt litt på det og opplyste om han er sponset av Puma. Men Olsen insisterte ved å gå fram med drakten, og fikk tatt sitt ønskebilde av en smilende Bolt over drakten med påskriften ”19 Usain”.

— Det skal symbolisere både Uniteds 19 ligagull og Bolts verdensrekord på 200 meter på tiden 19,19. Da jeg dro inn til Oslo, visste jeg ikke en gang om jeg fikk anledning til å stille Bolt et spørsmål. Etter konferansen kom det en britisk journalist bort til meg og sa ”good catch”, og det var jo en fin anerkjennelse, smiler Olsen.

Bakgrunnen for at han skal lage en artikkel om verdens raskeste mann i den kommende utgaven av Uniteds norske supporteravis er at Bolt er en lidenskapelig fan av klubben.

— Bolt har vært sprinttrener for Ronaldo og han satt på Wembley da klubben spilte mot Barcelona i Champions League nylig. Han er født i samme år som Alex Ferguson ble manager i klubben – i 1986, opplyser Olsen.

I et intervju med VG nett sa Bolt i dag at han seriøst tror han er god nok for å spille for United når han gir seg som friidrettsutøver.

— Jeg har aldri sett Bolt spille fortball, men hvis selvtilliten og teknikken på fotballbanen står i stil med hans sprintevner, blir han en verdensstjerne også på den arenaen, konkluderer Olsen.