Tre spennende og internasjonale artister er bekreftet for sommerens Skral festival i Grimstad. Gunnufsen er fornøyd med at artister fra flere steder i verden står på festivalplakaten.

— Det er tydelig at musikk reiser både fortere og lengre i disse dager, og vi er veldig stolte av å kunne bringe verden til Grimstad, sier Gunnufsen.

Los Angeles-rapperen Anderson. Paak omtales som et stort stjerneskudd innen hip hop-sjangeren. Denne uka slapp han albumet Malibu, og i fjor gjestet han flere av låtene på comeback-albumet «Compton» hip hop-legenden Dr. Dre

Sterke internasjonale navn

Mbongwana Star har det siste året satt hjembyen Kinshasa i Kongo på det musikalske verdenskartet. Denne musikken vil garantert få Grimstad til å danse, melder arrangøren i pressemeldingen.

mbongwana.star.jpg Foto: Pressebilde: Skral Festival

Slovenske Gramatik har blitt en populær artist innenfor den elektroniske musikken, som i sommer vil bli å vinne på scenen i Grimstad.

— Alle disse artistene har til felles at de lager veldig god stemning fra scenekanten, sier Gunnufsen.

Skral Festival går av stabelen 12. og 13. juli 2016 på Groos i Grimstad. Det er også et eget klubbkonsept i sentrum nattestid.

Fra før av er Astrid S, Ane Brun og Sondre Justad klare for festivalen. Det er også artistene Mark Ronson, Of Monsters and Men, Sonny Alven, Band of Gold, Sam Feldt og PANG!. Flere artister slippes fortløpende.