Velkommen inn til deg som har funnet frem til FVN+ via mobiltelefon eller lesebrett. Produktet du leser teksten i og bruker nå er helt nytt. Faktisk er det så nytt at det ikke er helt ferdig, og vi har derfor valgt å lansere i det stille.

For en drøy uke siden listet oss ut i markedet med applikasjoner for iOS og Android. Mediehusets nærmeste venner – som deg – får nå en redigert utgave også på søndagen. For oss er det veldig spennende å levere en slik pakke syv dager i uka, mot dagens seks dager med avis. Mellom 100 og 150 testet oss forrige uke, og det er vi veldig fornøyde med før vi lanserer i full skala.

Vi fikk store og små innspill fra de som brukte oss og vi har hatt noen gode diskusjoner i redaksjonen om hva som fungerer på en søndag og hva vi bør endre. I det store og hele er tilbakemeldingen at vi har truffet planken tålig bra, derfor er det bare mindre justeringer som er gjort siste uken.

For deg som er med denne helga – enten det er første eller andre gang du tester FVN+ — så ønsker vi svært gjerne å få din mening om uka produkt så vi kan fortsette å tilpasse oss behovet for en godt redigert digital søndagsutgave.

I god helgeånd kjører vi ikke en hard nyhetsprofil i dag, men har fokusert på saker som egner seg for å lene seg tilbake, visuell nytelse eller innhold som gir deg noe å tenke på. I slutten av denne utgaven finner du et spørreskjema som er veldig nyttig for oss å få tilbakemelding på, eller du kan gjerne skrive direkte til meg: christian.stavik@fvn.no. Jeg kan love at alt blir lest og vurdert, om ikke alt blir besvart.

FVN+ er det vi kaller et premium produkt. Det er betalt og for abonnenter (men vi tar selvsagt ikke noe ekstra for det utover abonnementet). Vi henvender oss til dere vi regner som de mest digitale av våre abonnenter – altså abonnenter som er aktive digitalt, brukere av nettbrett/smarttelefon og som vil ha noe som er enda bedre tilpasset flatene enn eavis. Og premium er det, fordi det er det flotteste vi kan by på digitalt – og kan sammenlignes med glanset papir fra magasinverden.

Utvalget av saker denne søndagen er basert på eksisterende produksjon. Fra boligmagasinet vårt kommende tirsdag har vi hentet et oppslag, og det samme gjelder med neste helgs God Helg, samt noen andre ferske saker som ennå ikke er publisert. I tillegg til dette har vi plukket ut saker fra nyhetbildet, temasaker og meningsinnhold som vi mener er verdt din tid og du kanskje ikke har fått lest.

Riktig god søndag!

Mvh. Christian Stavik