Allerede før det var gått 20 minutter hadde russernes keeper Igor Akinfejev måttet hente to baller ut av målet etter supre scoringer av Aaron Ramsey etter 11 minutter og Neil Taylor ni minutter senere.

Waliserne hadde full kontroll og kjørte over uinspirerte russere de første 20-25 minuttene av kampen. I perioder virket det nesten som om det bare var et ett lag på banen. Russerne forsøkte seg og måtte fram på banen. Wales utnyttet dette og kontret seg elegant til ledelse.

Liverpools Joe Allen spilte Ramsey helt fri ved den første scoringen, og alene med keeper gjorde ikke Arsenals midtbanespiller noen feil.

Det gjorde ikke Neil Taylor snaue ti minutter senere heller. Også han kom alene gjennom og scoret sikkert etter at keeper hadde blokkert det første skuddet hans. Returen smalt i nettmaskene.

Wales-spillerne hadde ni skudd på mål i første omgang i Toulouse. Ingen andre lag har klart det i løpet av en førsteomgang så langt i årets mesterskap som har vært målfattig. Skuddstatistikken viser også at det var «lille» Wales som kjørte kampen mot et russisk lag som ikke har fått det til i mesterskapet, og som må reise hjem med ett fattig poeng. (©NTB)