Herskapshuset er blitt legendarisk, der det ligger i det eksklusive Holmby Hills-området i Los Angeles. Huset som er på over 5.000 kvadratmeter, har 123 rom og ble ferdigstilt i 1991 til en prislapp på drøye 300 millioner kroner, som inkluderte 64 millioner kroner for selve landstykket. Opprinnelig lå huset til Bing Crosby der, men det rev Spelling ned etter at han kjøpte eiendommen i 1983. Kilder i eiendomsmeklerbransjen sier til TMZ at eiendommer ikke legges ut på ordinært vis, men blir diskret forsøkt solgt blant meklere og utvalgte kjøpere.

Allerede skal Candy Spelling ha begynt å si opp ansatte, og ryktet er at hun kommer til å stenge av huset så det kan bli vist fram til potensielle kjøpere.

Aaron Spelling døde 83 år gammel 23. juni, og etterlater seg kona Candy, som han giftet seg med i 1968, og to barn — Tori og Randy - som begge er skuespillere. Selv startet han også som skuespiller, men ble i stedet en av de mest fremgangsrike fjernsynsprodusentene - og sto bak serier som «Melrose Place», «Hart to Hart», «Beverly Hills 90210», «Starsky & Hutch», «Love Boat», «Fantasy Island», «Charmed», «Sunset Beach», «Dynastiet» og «Charlie's Angels». (©NTB)