Det ble i forrige uke kjent at Stabæk-spilleren Leni Larsen Kaurin har følt seg seksuelt trakassert av treneren over en lengre periode. Hun snakket torsdag ut om sin situasjon med lokalavisen Budstikka.

Blant annet skal Kaurin ha fått en invitasjon til sex med Eide. Han innrømmer nå at han gikk over streken.

— Det var upassende atferd, sier han til VG.

— Det foregikk i to-tre måneder høsten 2012. Jeg var betatt av en spiller, og vi var vel ute sammen tre-fire ganger. Selv om hun faktisk er eldre enn meg, utviste jeg dårlig skjønn med tanke på den posisjonen jeg var i, og jeg beklager at hun har følt det på den måten hun tydeligvis gjør, fortsetter Eide.

Psykologhjelp

Kaurin har fortalt at hun måtte gå til psykolog og var langt nede som følge av den uønskede oppmerksomheten fra treneren. Dette beklager Eide.

- Det er selvfølgelig veldig leit at hun føler det slik. Jeg skulle ønske at vi kunne hatt en dialog om dette, men jeg nådde ikke fram med min henvendelse, hevder han.

Stabæk-treneren har ikke vurdert sin stilling i fotballklubben.

— Jeg har ikke vurdert å trekke meg som trener. Du må spørre spillergruppen, men jeg opplever at jeg har støtte der.

- Eides versjon er feil

Til VG sier Kaurin at hun oppfatter Eides versjon av saken som feilaktig.

- Eides versjon er feil, sier hun uten å utdype nærmere.

Hun reagerer også på uttalelsen til styreleder Espen Moe om at «spilleren har bekreftet under møtet vårt med at sextrakassering var et for sterkt ord, men at trakassering var mer riktig».

— Jeg hører andre bruke begreper som overtramp, overgrep, trakassering, sextrakassering og så videre. Med NISO til stede forklarte jeg bare hva som har skjedd, og så får andre fortelle hva det skal hete juridisk. Men jeg har ikke sagt at dette ikke er trakassering eller ikke er sextrakassering. Det er mulig det er det - eller noe helt annet, sier Leni Larsen Kaurin.