Per-Mathias Høgmo har i lengre tid blitt koblet til jobben som norsk landslagssjef etter at Egil Drillo Olsen gir seg i etter den siste VM-kvalifiseringskampen, hjemme mot Island 15. oktober.

Høgmo har hatt stor suksess i Djurgården, og han har vært sterkt ønsket med videre i sin nåværende klubb.

Svenskene har tilbudt ham en treårskontrakt, men nå tyder alt på at nordmannen takker for seg.

— Uansett hva jeg bestemmer meg for, har klubben stabilisert seg på et høyt nivå, sier Høgmo til svenske Aftonbladet.

Venter snarlig avjørelse

Avisen skriver videre at Djurgården vil offentliggjøre Høgmos avgjørelse i dag.

Den svenske konkurrenten Expressen mener å vite at nordmannen vraker tilbudet fra Djurgården.

— Intensjonen er at det kommer en avgjørelse innen kort tid. Tidligere har vi sagt innen utgangen av september, og det håper jeg vi klarer, sier Høgmo, som ikke vil kommentere overfor Expressen om han har bestemt seg.

Solskjær: Er klubbtrener

Høgmo går nå for å være favoritt til å bli ny landslagssjef. Ole Gunnar Solskjær har også vært et hett navn i spekulasjonene, men Molde-treneren sa etter gårsdagens triumf i semifinalen på Åråsen at han så på seg selv som en klubbtrener. Alt tyder på at han ikke blir landslagssjef nå.

— NFF gjør jobben sin. Jeg jobber for Molde Fotballklubb. Jeg ser frem mot neste sesong og nå mot høsten, selvfølgelig. Jeg konsentrerer meg bare om det. Jeg er nok en klubbtrener, for å si det sånn, sa Solskjær torsdag.

IfølgeExpressen har tidligere Molde- og Stabæk-trener Hans Backe allerede fått trenertilbud fra Djurgården. Trenerveteranen skal ha takket nei.