MOLDE 20110112.--.Ole Gunnar Solskjær under en pressekonferanse hvor han presenterte tre nye spillere som har signert kontrakt for fotballklubben. Fra Venstre: Magnus Wollf Eikrem, amerikaneren Joshua Gat (th) og Davy Claude Angan som alle tre var med på moldes trening tidligere på dagen.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Foto: Poppe, Cornelius

Wolff Eikrem ble sammen med Davy Claude Angan og Joshua Gatt presentert som nye MFK-spillere på Aker Stadion onsdag.

20-åringen har vært briljant på reservelaget til Manchester United, men det har blitt spekulert i hvordan han vil takle overgangen til førstelagsfotball i Norge.

MFK-manager Ole Gunnar Solskjær fortalte i dag at han var svært glad for å hente hjem moldenseren, og at han har stor tro på at eleven hans vil lykkes.

Trygg på Wolff Eikrem

— Jeg er ikke redd for at Magnus skal falle gjennom på dette nivået. Han er en god og utrolig fotballklok spiller, skryter Solskjær til Rbnett.

Med Magnus Wolff Eikrems ankomst, rår manageren over en svært sterk midtbane. Fra før av har Molde blant andre Daniel Berg Hestad, Magne Hoseth, Makhtar Thioune og Thomas Holm å velge mellom.

- Har Molde den beste midtbanen i Norge nå?

— Det vil jeg ikke gå ut og si. Men vi har styrket den ytterligere med Magnus sin ankomst, sier manageren.

- Hvilke forventninger har du til spillerne du nettopp har signert?

— Det får vi se på. De skal i hvert fall være i form til serien begynner. Det er spennende spillere, og en gjeng som kommer til å heve nivået. Det håper jeg også spillerne som allerede er her vil sette pris på, sier han.

(Artikkelen fortsetter)

Magnus Wolff Eikrem og Ole Gunnar Solskjær fortsetter samarbeidet i Molde (Foto: Scanpix)

Endelig MFK-spiller

Magnus Wolff Eikrem var onsdag lettet over å endelig bli presentert som MFK-spiller. Det har ligget i kortene ganske lenge.

— Jeg visste det rundt juletider, og har fått veldig mange spørsmål fra folk siden den gang. Det var veldig godt å endelig kunne bekrefte dette, sier han.

20-åringen frykter ikke at forventningspresset blir tyngende.

— Jeg er en ung spiller som ikke har erfaring på dette nivået. Det er det viktig å huske. Men ambisjonen er å kjempe i toppen med MFK, og spille så mye som mulig, sier han.

Treårskontrakt

Wolff Eikrem har signert en treårskontrakt med MFK. Davy Claude Angans avtale har en varighet på fire år, mens Joshua Gatt har signert en treårskontrakt. Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvil om hvilke kvaliteter spillerne vil tilføre MFK.

— Josh og Davy er hurtige og tekniske spillere som vil skape mye trøbbel for forsvarerne, mens Magnus har en strålende pasningsfot som vil gi laget en ny dimensjon, sier sjefen.

Vi fulgte pressekonferansen: