riise

— Akkurat nå er jeg pessimistisk. Over helgen skal jeg til røntgen og håper på det beste. Jeg er litt utslått og trenger noen dagers hvile, sa Riise da han kom hjem til Norge etter feiringen i Liverpool.

Også på Gardermoen stimlet folk sammen for å få en bit av en av Liverpool-heltene fra finalen mot Milan i Istanbul. Riise spilte med skaden over en time.

— Jeg fikk den da jeg la inn til den første scoringen, sa Riise, som håper på det beste med tanke på Norges VM-kvalifiseringskamp mot Italia på Ullevaal stadion lørdag i neste uke.

Lett å omstille seg

— Jeg vil være optimistisk også. Det er en kamp jeg vil ha med meg, og formen er jo også god, la han til.

Noen dager hvile og noen dager lett trening er trolig den medisin som vil få Riise på banen 4. juni.

Han mente det ikke ville være noe problem å omstille seg til en ny storkamp. Det trodde heller ikke hans rådgiver Einar Baardsen.

— Han er meget flink til å omstille seg. Kampen i Istanbul er historie. Nå er det Italia som teller, sa Baardsen, som om to-tre uker reiser til Liverpool for å snakke med manager Rafael Benitez.

I TV-serie

— Han har gitt uttrykk for at han har stor sans for John Arne og han har invitert oss på samtaler, sa Baardsen.

Liverpools kontrakt med Riise gjelder for to sesonger til, men manageren ønsker alt nå å snakke om det som skal skje etter den tid.

Men før de samtalene hastet Baardsen og Riise til et møte i Oslo hvor duoen skulle ha samtaler med et TV-selskap.

— Det er snakk om at John Arne skal være med i en TV-serie. Mer kan jeg ikke si om den saken. Men noe opptak vil ikke skje før til høsten, sa Baardsen.