FC København-trener Ståle Solbakken er sikker på at hans lag tar seg videre til mesterligaen, til tross for bare 1-0 hjemme mot Apoel Nikosia.

– Det var den mest arrogante trener jeg noensinne har møtt, sa en kypriotisk journalist etter Solbakkens pressekonferanse dagen før den avgjørende mesterligakvalifiseringskampen på Kypros.

Den norske treneren var nemlig fylt med selvtillit, noe som var tydelig i svarene hans. Blant annet da han fikk spørsmål om han tror FCK kan gå videre dersom laget spiller på samme måte som da det ble 1-0 i Parken.

— Aldri tapt på straffer

– I Parken vant det beste laget. Så spørsmålet bør være hvor godt dere har tenkt å spille, svarte Solbakken, som heller ikke tror heksegryta i Nikosia vil plage den danske klubben.

  • KAMPANJETILBUD! Se alle eliteseriens kamper LIVE resten av sesongen for bare 199 kroner! Kjøp LIVE-tilgang HER! (Kampanjen varer til 1. september)

– Heller 23.000 tilskuere enn to. Det passer mine spillere bra. De er vant til å takle sånne situasjoner, sa Solbakken.

Nordmannen måtte også svare på om FCK har trent på straffespark. Kampen kan bli avgjort på straffer dersom Apoel vinner 1-0 onsdag.

– Vi har meget gode straffesparkskyttere, og vi har aldri tapt en konkurranse mens jeg har vært i klubben. Så dere bør være redde om det blir slik, sa Solbakken.

(©NTB)