Griffith har den 12 år gamle datteren Stella sammen med skuespilleren Banderas (49), mens Melanie har to barn fra tidligere forhold. Hennes mann sier hun vil ha nytte av terapien dersom alle hennes kjære støtter henne.— Vi har gått i en form for terapi med andre familier. Det er en rekke usynlige helter som arbeider for Anonyme Alkoholikere rundt om i verden. Jeg vil gjerne si til andre familier: ”Ikke vær flau, bare ta tak i problemet som det er. Og ikke gjem det bort, det er en flott gave i enden av tunnelen. Det er menneske som elsker deg tilbake og det er det jeg er på jakt etter, sier Banderas til den amerikanske TV-vertinnen Ellen DeGeneres.

Melanie Griffith (52) skrev seg inn i Cirque Lodge i Utah i august der også Lindsay Lohan og Kirsten Dunst har fått behandling. Det er hennes tredje opphold i en behandlingsinstitusjon etter at hun har slitt med avhengighet av alkohol, kokain og smertestillende medikamenter.

Banderas forteller at hennes siste opphold er av preventiv karakter etter at hun ble nervøs av å bruke reseptbelagte medisiner som følge av en kneskade hun fikk, mens hun sto på ski for halvannet år siden. (©NTB)