Huset er fra 1951, men ble renovert i 2008. Et stort svømmebasseng er prikken over i-en.
Huset ligger rett i vannkanten.
Helt ok sjøutsikt fra villaen, prissatt til 90 millioner kroner.
Kjøper du villaen får du to garasjeplasser på kjøpet.
Privat brygge hører med.

Shakira Isabel MebarakRipoll, bedre kjent som artisten «Shakira», selger herskapshuset sitt i Miami Beach. Boligen, som er fra 1951, rommer hele seks soverom og ni bad.

Popstjernen kjøpte huset i 2001 for 3.380.000 dollar, men nå er prisantydningen firedoblet til 14.950.000 dollar.

Prishoppet skyldes blant annet at Shakira har fått bygget ut tre bad og tre soverom i huset som nå fordeler seg over 777 kvadratmeter. Huset har også et stort svømmebasseng og en lekker beliggenhet rett ved sjøen.

Annonseres i Norge

Det er meglerfirmaet Campins Luxury Real Estate som har fått oppdraget med å selge boligen, som nå markedsføres tungt i USA.

I annonsen brukes ordene «minimalisme, enkelhet og renhet» for å beskrive villaen som inkluderer toppmoderne kjøkken, eget treningsstudio og en rekke andre fasiliteter.

Luksusboligen er også annonsert på finn.no av meglerfirmaet FloridaBolig, som bistår skandinaviske kjøpere i Florida. Administrende direktør i Florida bolig, Lars Heldre, håper å lokke nordmenn til å realisere boligdrømmen i den berømte strandbyen.

— Mange er nysgjerrige og har klikket på annonsen. Men vi har foreløpig ikke hatt noen seriøse interessenter. Men det er ingen tvil om at det finnes nordmenn som er aktuelle kjøpere, sier Heldre.

Han viser til at han nylig har formidlet Miamia-boliger til nordmenn for rundt 20 millioner kroner.

Miami Beach strekker seg over 19 kilometer og har cirka 100.000 beboere. «Her finner du alt du trenger av barer, klubber og strender for et vellykket opphold», heter det i annonsen.

Kjendisnabolag

Villaen er omgitt av høye murer og hekker, skjermet for paparazzier og andre skuelystne. Her bor man i celebert selskap med naboer som Matt Damon, Jennifoer Lopez og Ricky Martin, ifølge Redfin.

Tidligere i år ble Shakira og fotballkjæresten Gerard Piqué foreldre til sønnen Milan, og salget skyldes trolig at familien ønsker å bo nærmere hverandre. Piqué er i dag midtstopper for storklubben Barcelona i Spania.

Finn.no er en del av Schibsted-konsernet.