KRISTIANSAND: — De to mennene er utsatt for grov vold. De har forklart at det ringte på døra. Da den ene mannen åpnet, ble han straks overfalt og sprayet i øynene. Gjerningsmennene tok seg inn i leiligheten og gjorde det samme med den andre mannen. De ble utsatt for slag, spark og bruk av gjenstand, forklarer etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen ved Kristiansand politistasjon.

Det var sist fredag formiddag at de to polske mennene ble angrepet i leiligheten i andre etasje i Dronningens gate.De to polske mennene ble sendt til sykehus med blant annet bruddskader, men ble skrevet ut fra sykehus allerede samme helg. Eriksen vil ikke si hva slags gjenstand som ble brukt i overfallet, eller om politiet har funnet den. Politiet har avhørt de to fornærmede to ganger, men det har ikke ført fram til noen konkrete mistenkte.

— Vi har ingen mistenkte i saken. Gjerningsmennene var maskert under overfallet. Vi vet ikke eksakt antall gjerningsmenn, men vi går ut i fra at det var to-tre personer som angrep, forteller Eriksen.

UNDERSØKELSER: Krimteknikere går inn i leiligheten der overfallet skjedde sist fredag. Nå setter politiet sin lit til undersøkelsene for å komme videre i saken.

Politiet har søkt gjennom videoovervåkingsutstyr i området, uten å ha avdekket noe som leder dem mot oppklaring av saken. De to polske mennene er kjent av politiet fra før, uten at Eriksen vil si hva de er kjent for.— Mennene stiller seg uforstående til hvem som angrep og hvorfor. Vi holder alle muligheter åpne, sier Eriksen.

Nå avventer politiet tekniske undersøkelser fra åstedet.

— Vi har foretatt avhør av fornærmede, rundspørringer i området og gjort våre undersøkelser uten at vi har fått informasjon som opplyser saken. Nå avventer vi svar på tekniske undersøkelser, sier Eriksen.