«Det er slutt mellom oss, men vi er enige om bruddet og har fortsatt stor kjærlighet og respekt for hverandre», heter det i en felles pressemelding fra det tidligere paret. Cameron Diaz (34) og Justin Timberlake (25) møtte hverandre i april 2003, under Nickelodeon Kids' Choice Awards, og har holdt sammen i nesten fire år.

Nå kommer ryktene om årsaken til bruddet. En av grunnene til at det gikk som det gjorde, skal være at skuespilleren lider av usikkerhet og sjalusi. Og det skal ifølge US Weekly og People være Timberlake som dropper Diaz.

— Han er en 25 år gammel gutt og hun er en 34 år gammel kvinne. De var i helt ulike stadier av livet. Han vil gjøre sin greie og leve som sine jevnaldrende, sier en venn av Timberlake. Kilden legger til:

— Det er en stund siden han digget henne på ordentlig. Han er ung og vil være ute på byen. Det vil ikke hun.

Paret har aldri bodd sammen. - Jeg har mitt eget hjem. Det er viktig for meg, uttalte Timberlake i august.

US Weekly gir en rekke eksempler på Diaz' sjalusi. Og forholdet røk da Scarlett Johansson medvirket i Timberlakes video «What Goes Around».

— Scarlett har alltid likt Justin. De har alltid flørtet med hverandre. Det var derfor Cameron følte seg så truet av henne, sier Timberlakes venn videre. (©NTB)