Rooney fikk 20 minutter som innbytter for Manchester United i den skuffende 2-2-kampen. Tidligere i uken gikk han offentlig ut mot manageren i mediene. Når Ferguson i tillegg nektet å kommentere vrakingen av forrige sesongs toppscorer, er det mange som venter en snarlig overgang for angriperen.Rooney har vært inn og ut av Uniteds førsteellever de siste ukene. Mens ryktene forteller om problemer på privatfronten, har Ferguson hevdet at spissen har en ankelskade. Hovedpersonen selv har avvist dette, men han har fremdeles bare vært en skygge av spilleren som banket inn 26 seriemål forrige sesong.

Søndag skrev avisen Sunday Mirror at forholdet mellom Ferguson og Rooney er blitt så dårlig at skotten vurderer å selge spissjuvelen i januar. Fremst i køen står Real Madrid.

Klubbkilder avisen har vært i kontakt med sier Rooney er frosset ut, og de sammenligner situasjonen med David Beckhams exit til Madrid i 2003. I tillegg hevder avisen at forhandlingene om Rooneys kontrakt, som går ut om 18 måneder, også har strandet.

Beckham måtte gå etter å ha kranglet med Ferguson. Paul Hayward, journalist i The Observer, tror Rooney kan stå overfor samme skjebne. (©NTB)