KRISTIANSAND: Tatt med tyvegods

16.21: En 30 år gammel kvinne ble pågrepet av Securitas på Slottskvartalet, etter mistanke om butikktyveri. I bilen til kvinnen ble det funnet en del andre gjenstander, som politiet mistenker kan være tyvegods. Kvinnen ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Angrep vekter

15.42:** En 24 år gammel mann ble pågrepet etter at han begynte å slåss med en Securitas-vekter på en butikk. Årsaken til tumultene er ukjent.

ARENDAL: Kvinne fikk istapp i hodet

**ARENDAL: Påkjørt i gangfelt

14.01:** En 48 år gammel kvinne ble kjørt til legevakt med lettere skader etter å ha blitt påkjørt ved Maxis. 72-åringen som kjørte på henne ble fratatt førerkortet. 48-åringen ble kjørt til lege av en forbipasserende.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Sødal

13.32:** To personer på 28 og 29 år ble pågrepet etter å ha krasjet i en fender på Sødal. De to stakk av fra stedet og gjemte seg i en buss etter kollisjonen. Begge viste seg å være beruset, og ble kjørt inn til arresten i Kristiansand.

**LINDESNES: Tatt for fyllekjøring

13.15:** En 36 år gammel mopedist ble tatt for fyllekjøring på Vigeland. Mannen ble pågrepet etter at han hadde kjørt seg fast i snøen.

**GRIMSTAD: Kollisjon ved Bergemoen

18.00:** To biler kolliderte ved Ica Bergemoen. Politi, ambulanse og bergingsbil ble sendt til stedet.

— Det var en bil som fikk en annen i siden. Ingen personer ble skadet og det ble mindre materielle skader, sier operasjonsleder Frank Solås.

**GRIMSTAD: Bilbrann

18.44** En personbil tok fyr ved Dahlske videregående skole. Personer på stedet brukte pulverapparat og fikk delvis slukket brannen før brannvesenet kom, opplyses det fra brannvakta. Bilen fikk ganske store skader.