— Dokumentaren balanserer fint mellom det uglamorøse livet mitt på Fevik, og den høye energien og det mer glamorøse livet i LA, sier Lillian Müller til Fædrelandsvennen.

Mest fotograferte playmate

Det er NRK-journalist Siv Kristin Sællmann som tok initiativ til dokumentaren som skal vise livet til den tidligere playmaten.

— Lillian Müller er så mye mer enn bare en playboy dame. Jeg ville gjerne vise noen andre sider ved henne, sier NRK-journalist Siv Kristin Sællmann.

61 år gamle Lillian Müller er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, men hele ni forsider i Playboy. Da kommer en ikke utenom et besøk til Playboy Mansion i en dokumentar om den spreke Fevik-dama.

— Det var jo litt tøft å se hvordan det funker. Hugh Hefner virker som en oppegående mann til å være 85 år. Det at han bor med tre unge damer får han bestemme selv, mener Siv Kristin Sællmann som selv aldri har hatt et spesielt forhold til Playboy.

— Det var ikke akkurat Playboy som lå under puta mi, sier NRK-journalisten.

Elsker henne fortsatt

Da Hefner fikk se Lillian Müller igjen var det tydelig at de to fremdeles betyr mye for hverandre.

— Han sa at han elsker henne like mye fortsatt, forteller Sællmann.

— Vi bodde sammen i 1976, men Hughs livsstil var alt for liberal for meg som egentlig er ganske konservativ. Vi er fremdeles gode venner som mennesker, og vi er mye sammen i høytidene. Det er alltid åpent hus for meg og datteren min som kaller han onkel Hef, sier Müller.

Vil bli politiker

I dag jobber hun med å promotere trening og sunn livsstil. Den tidligere playmaten er overbevist om at hun skal leve til hun minste er 120 år gammel. Noe annet har hun ikke tid til. Hun har så mange mål og drømmer hun vil realisere.

— Menneskekroppen er laget for å bli over hundre år. Med tanke på teknisk og medisinsk utvikling, og det vi nå vet om kosthold og trening, tror jeg at mennesker kan bli 150 år gamle, mener LillianMüller.

Hun vil gjerne bli politiker i Norge.

— Jeg vil kjempe for de gamle. De blir ikke behandlet godt nok. Den delen av politikken er alt for dårlig i både Norge og i andre land, mener Müller.

Etter innspillingen sitter Sællmann igjen med et godt inntrykk av den tidligere playmaten.

— Hun kommer fra en rufsete barndom på Fevik, og da hun kom til USA tenkte hun ikke over at det var farlig å vise fram puppene i Playboy. Hun er ingen typisk Hollywood dame, og hun har bevart mye av sin norske bakgrunn, mener Sællmann.

- En varm dame

— Hun er en varm dame som har et godt hjerte. Det er tøft at en 61 år gammel dame har et såpass høyt energinivå og at hun ikke tenker iver at hun begynner å bli voksen, sier NRK-journalisten.

Allerede i kveld kan du se Lillian Müller på TV. HUn skal nemlig danse vals i Skal vi danse på Tv2. — Det er kjempegøy og dansepartneren min er helt fantastisk, skryter den spreke 61-åringen.

Hun synes slettes ikke at dansetreningen blir for hard og tripper etter å komme seg inn på et helsestudio.