Databasen viser kun personer som er identifisert av etterforskere. Dermed representerer de 226 norske ofrene trolig kun toppen av isfjellet av overgrepsmaterialet som finnes på nett.

— Noen ganger er barna enkle å identifisere. I noen tilfeller stanger vi hodet i veggen i flere måneder før vi klarer å finne ut hvem de er. Dessverre klarer vi ikke å identifisere alle, sier Bjørn-Erik Ludvigsen i Kripos' seksjon for seksuallovbrudd til VG.

Han sier videre at det er umulig å si noe om hvor store mørketallene er, men svarer kontant «ja» på at det finnes flere norske ofre enn de 226. De registrerte norske barna er fra hele landet, og det er ingen landsdel som peker seg ut spesielt. Overgrepsofrene er av begge kjønn og i ulike aldre, men majoriteten er jenter under ti år.

Per 30. september 2015 er 7.601 ofre verden over identifisert og registrert av Interpol. I overgrepsbasen finnes 3.768 gjerningsmenn, hvorav 62 er nordmenn. Disse 62 mennene er alle tatt og har fått strafferettslige reaksjoner for lovbruddene. (©NTB)