Det var bare seks minutter igjen å spille da Yttergård Jenssen avgjorde for Kaiserslautern på bortebane.

Yttergård Jenssen scoret på en volley etter innlegg fra Mohamadou Idrissou. Sistnevnte bommet fra straffemerket i det 98. minutt, men hans norske lagkamerat ordnet opp og tok gjestene videre til semifinalen.

Leverkusen er nummer to bak Bayern München i 1. Bundesliga, mens Kaiserslautern er på tredjeplass på nivå to i Tyskland.

Tarik Elyounoussi og Hoffenheim fikk ingen hyggelig kvartfinale på eget gress. To straffemål fra Ricardo Rodriguez bidro til at Wolfsburg vant 3-2. Roberto Firmino utlignet til 1-1 etter 38 minutter, men kort tid senere havnet vertene bakpå igjen. Bas Dost scoret Wolfsburg tredje fulltreffer. På overtid reduserte Firmino fra straffemerket. (©NTB)